BOOST JE ZOMER MET DE VERNIEUWDE 'THE RITUAL OF KARMA COLLECTIE'

Embrace the power of positivity

1 mei - Luxe wellbeing-merk Rituals Cosmetics herlanceert haar nieuwe en iconische collectie The Ritual of Karma. De vernieuwde (en nieuwe!) producten van The Ritual of Karma-lijn zijn verrijkt met witte thee en lotusbloem en hebben een nieuwe en verbeterde formule, op basis van een uniek Hydra-Boost Complex.

 

The Ritual of Karma bevat nog steeds de geliefde geur van lotusbloem en witte thee, maar wordt in een nieuw (verpakkings)jasje gestoken én krijgt een nieuwe en verbeterde formule van Hydra-Boost-complex in de meeste bad-, lichaams- en zonverzorgingsproducten. Het Hydra-Boost-complex ondersteunt het vochtgehalte van je huid en bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë verasqualaan en algen. Deze unieke samenstelling helpt de vochtarme huid te kalmeren en maakt de terug huid soepel en elastisch.

The Ritual of Karma collectie is geïnspireerd op de oneindige energie van de zomer. De filosofie achter deze collectie is gebaseerd op het principe van karma. Door positiviteit uit te stralen, goed te zijn voor anderen en het leven met vriendelijkheid te beoefenen, krijg je goede karma. Met deze collectie creëert Rituals vreugdeschoonheid en zonnige vibes, waar het leven je ook brengt.

Dompel jezelf onder in de positieve zomer vibes met de nieuwe formule van het Sun Care-assortiment. De producten zijn ontwikkeld met het nieuwe Hydra-Boost Complex en bevatten een niet-klevende zonbescherming die je huid laat stralen, omdat het geen witte schijn achterlaat. De zonnebrandproducten zijn waterbestendig en bevatten geen minerale filters, waardoor je een fris en zonnig gevoel krijgt.

The Ritual of Karma-lijn inspireert je om regelmatig na te denken over hoe je zelf in het leven staat, en hoe je omgaat met anderen in deze wereld. Dankzij deze collectie geniet je het hele jaar door van de zomerse vibes voor geest, lichaam en ziel. Geschikt voor alle huidtypes!

Nieuwe en vernieuwde producten

  • The Ritual of Karma body lotion mousse (nieuw)
  • The Ritual of Karma Overnight Body Mask (nieuw)
  • The Ritual of Karma face cream (SPF 50 or 30, vernieuwde formule en nieuwe packaging)
  • The Ritual of Karma milky spray (SPF 50 or 30, vernieuwde formule en nieuwe packaging)
  • The Ritual of Karma after sun gel lotion (vernieuwde formule)

 

Achtergrondinformatie: Het Hydra-Boost Complex boost het vochtgehalte van je huid en bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë vera, squalaan en algen. 

SQUALAAN

Heeft een sterk hydraterend effect en staat erom bekend de lipidenbarrière, soepelheid en elasticiteit van de huid te herstellen.

ALOË VERA

Een natuurlijk en effectief ingrediënt dat helpt de hydratatie te verbeteren en de huid te kalmeren na blootstelling aan de zon.

ALGEN

Een kelpsoort dat helpt de hydratatie van de huid te verbeteren en waterverlies te verminderen.

Download hier de beeldenDownload hier de Karma factsheet

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.