De zon op je snoet: Geef je huid een hydratatie boost met The Ritual of Karma zonbescherming

The power of kindness

Luxe wellbeing-merk Rituals Cosmetics stelt haar iconische collectie The Ritual of Karma voor. Verrijkt met witte thee en lotusbloem, biedt deze collectie hydraterende lichaamsverzorging, frisse huisgeuren en innovatieve zonbescherming. Jouw metgezel voor deze zomer!

The Ritual of Karma collectie is geïnspireerd op de oneindige energie van de zomer. De filosofie achter deze collectie is gebaseerd op het principe van karma. Door een positieve ingesteldheid, goed te zijn voor anderen en het leven met vriendelijkheid te omarmen, krijg je goede karma. Met deze collectie creëert Rituals vreugdeschoonheid ​ en zonnige vibes, waar het leven je ook brengt.

Maak jezelf klaar voor positieve Summer vibes met het Sun Care-assortiment. De producten zijn ontwikkeld met het Hydra-Boost Complex en bevatten een niet-klevende zonbescherming die je huid laat stralen. De zonnebrandproducten zijn waterbestendig ​ en bevatten geen minerale filters, waardoor ze verfrissend aanvoelen. 

UITGELICHT: Cooling After Sun Shower Gel

Behandel en hydrateer je zomerse huid met The Ritual of Karma After Sun Cooling Shower Gel. Dankzij de verzachtende aloë vera en antioxidantrijke witte thee is dit precies wat je huid nodig heeft na een dag in de zon. 

Tip! Hoe langer je wacht voordat je de Cooling After Sun Shower Gel afspoelt in de douche, des te koeler het aanvoelt. 

After Sun Cooling Shower Gel - € 9,90
After Sun Cooling Shower Gel - € 9,90

Ontdek de volledige zonbescherming van The Ritual of Karma: 

Sun Protection Spray SPF30 - € 18,90
Sun Protection Spray SPF30 - € 18,90
Sun Protection Kids SPF50 - € 18,90
Sun Protection Kids SPF50 - € 18,90
Sun Protection Face Cream SPF30 - € 16,90
Sun Protection Face Cream SPF30 - € 16,90
After Sun Serum - € 9,90
After Sun Serum - € 9,90
After Sun Gel Lotion ​ - € 16,90
After Sun Gel Lotion ​ - € 16,90

Achtergrondinformatie: Het Hydra-Boost Complex boost het vochtgehalte van je huid en bevat hydraterende ingrediënten zoals aloë vera, squalaan en algen. 

SQUALAAN

Heeft een sterk hydraterend effect en staat erom bekend de lipidenbarrière, soepelheid en elasticiteit van de huid te herstellen.

ALOË VERA

Een natuurlijk en effectief ingrediënt dat helpt de hydratatie te verbeteren en de huid te kalmeren na blootstelling aan de zon.

ALGEN

Een kelpsoort dat helpt de hydratatie van de huid te verbeteren en waterverlies te verminderen.

Download hier de afbeeldingenDowload hier The Ritual of Karma factsheet

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.