RITUALS INTRODUCEERT GLOEDNIEUWE COLLECTIE CLEAN BEAUTY BARS

Ultra-rijke clean beauty bars voor lichaam, haar & gezicht

17 augustus - Vanaf September, voegt luxe wellbeing-merk Rituals een nieuwe bewuste categorie van producten toe aan haar portfolio, met de lancering van haar nieuwste collectie: 'The Clean Beauty Bar'. Deze nieuwe duurzame collectie bevat meer dan 90% natuurlijke ingrediënten en bestaat uit een reeks van prachtige reiningingsbars. Verkrijgbaar in acht klassieke geuren voor lichaam en haar, een reinigende gezichtszeep en een scrubzeep. Ben je op zoek naar een duurzame keuze zonder al te veel verpakking, dan is dit product voor jou.

Rituals introduceert haar nieuwste duurzame initiatief, waar traditie en innovatie elkaar vinden, de nieuwe Clean Beauty Bar Collection is de start van een spannende reis vol betoverende zintuigen en gevoelens van nostalgie. De milde en zeepvrije bars zijn speciaal geformuleerd om je gezicht, huid en haar op zachte wijze te reinigen en te voeden, zodat beide verfrist, verjongd en heerlijk ruikend aanvoelen. De gloednieuwe collectie is geïnspireerd op de geliefde kerncollecties van Rituals en bevat meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle Clean Beauty Bars zijn waterloos en veganvriendelijk en de ultrarijke formule schuimt zachtjes om vuil en onzuiverheden effectief te verwijderen zonder je gezicht, huid of haar te irriteren of uit te drogen. ​ Bovendien is de verpakking 100% recycleerbaar en gemaakt van FSC-karton.

Bij Rituals geloven we dat kleinere veranderingen een grote impact kunnen hebben. Met deze nieuwe duurzame collectie willen we onszelf en onze planeet blijven verbeteren. De producten zijn van hoge kwaliteit, met formules die veilig zijn voor onze huid en voor onze planeet, zo nodigt Rituals iedereen uit om bij te dragen aan een duurzaam welzijn.

De collectie bestaat uit de acht klassieke geuren:

 1. The Ritual of Sakura,
 2. The Ritual of Karma,
 3. The Ritual of Hammam,
 4. The Ritual of Mehr,
 5. The Ritual of Jing,
 6. The Ritual of Ayurveda,
 7. The Ritual of Namaste
 8. The Rituals Sport

 

De Clean Beauty Bars zijn verkrijgbaar voor € 12,90 en vanaf september exclusief te vinden bij geselecteerde Selected Premium stores* in België en op rituals.com.

Vanaf november zijn The Clean Beauty Bars verkrijgbaar in alle Rituals winkels.

De voordelen van Rituals Clean Beauty Bars:

 • Natuurlijke Ingrediënten: De bars bevatten meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn zeepvrij, waterloos en veganvriendelijk. De milde en zeepvrije bars zijn speciaal geformuleerd om je gezicht, huid en haar op zachte wijze te reinigen en te voeden.
 • Multifunctioneel in gebruik: de bars kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voor het wassen van het lichaam en haar, als gezichtsreiniger en als scrub.
 • Reisvriendelijk: De compacte en lekvrije verpakking van de bars maakt ze ideaal voor op reis, waardoor Rituals-lovers hun favoriete verzorgingsproducten gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.
 • Duurzaamheid: de verpakking 100% recycleerbaar en gemaakt van FSC-karton .
 • Het perfecte cadeau: Met de mix & match gift box heb je het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders.

Ontdek hieronder de Rituals Clean Beauty Bars:

The Ritual of Sakura Shampoo & Shower Bar

The Ritual of Namaste Face Cleansing Bar

The Ritual of Hammam Body Scrub Bar

 The Ritual of Karma Shampoo & Shower Bar

Giftset

The Ritual of Jing Relax Shampoo & Shower Bar

The Ritual of Ayurveda Shampoo & Shower Bar

The Ritual of Mehr Shampoo & Shower Bar

Rituals Sport Shampoo & Shower Bar

* Aalst, Knokke, Leuven, Wijnegem, Woluwe, Brugge, Antwerpen – Meir en Mons

 

Download hier de beeldenDonwload hier de factsheet

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.