RITUALS LANCEERT DRIE NIEUWE ADVENTKALENDERS  

Met een speciaal ontworpen limited edition in de stijl van House of Rituals, de iconische flagshipstore in Amsterdam 

31 augustus - Op maandag 4 september lanceert Rituals Cosmetics haar nieuwe speciaal ontworpen en limited edition adventskalenders met luxe producten. Het ritueel dat hoort bij de adventskalender is meer dan alleen aftellen, het vergroot ​ het plezier van de feestdagen voor jou en je geliefden. De drie nieuwe adventskalenders van Rituals vangen elk de magie van deze tijd van het jaar met sprookjesachtige lichtjes. De kalenders zijn speciaal gestyled naar Rituals’ iconische flagshipstore House of Rituals in Amsterdam.  

Rituals laat met de adventskalenders de magie van de feestdagen tot leven komen. Verwen jezelf en je dierbaren met 24 luxe geschenken, waaronder vier kaarsen voor Adventszondag. Geniet samen van de warmte van het seizoen in deze betoverende tijd van het jaar. 

Classic Adventskalender 

De Classic Adventskalender is een van de drie nieuwste limited editions, gestyled naar Rituals' iconische flagshipstore House of Rituals in Amsterdam. Elk raam bevat een luxe cadeau. De kalender is gevuld met verrassingen, zoals de iconische Rituals-geuren, hydraterende hand- en lichaamsverzorging en kalmerende kaarsen. Deze adventskalender bevat allerlei producten met een totale waarde van € 140,00.

Prijs: € 79,90. 

Deluxe Adventskalender  ​ 

Na groot succes is de Deluxe Adventskalender, in de vorm van een sfeervol dorp, weer terug. Deze kalender is de perfecte manier om je ochtenden voorafgaand aan kerstmis feestelijk te beginnen.  Hij bevat bestsellers voor thuis, vrolijke lichtjes en producten ter waarde van € 185,00. Daarnaast zul je een hoop verrassingen vinden zoals de meest geliefde Rituals-producten, van heerlijke geuren uit de Private Collection tot kenmerkende haar- en lichaamsverzorging.

Prijs: € 99,90. 

Premium Adventskalender  

De Premium Adventskalender brengt een feestelijk dorp en House of Rituals samen in één ontwerp. In de huisjes en achter de ramen zijn de meest luxueuze producten uit het Rituals-assortiment te vinden. Deze premium-editie bevat acht full-size-producten zoals Fragrancesticks en een Iconic Eau de Parfum. Een totale waarde van € 265,00.

Prijs: € 169,90. 

Download hier de beeldenDownload hier de factsheet

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.