Rituals lanceert nieuwste summer limited edition

M'Gouna: een eerbetoon aan de Marokkaanse rozenvallei

Luxe wellbeing-merk Rituals Cosmetics lanceert zijn nieuwste summer limited edition: M'Gouna. Deze exclusieve nieuwe collectie is een eerbetoon aan de Marokkaanse rozenvallei en de schoonheid van de natuur. De limited edition bestaat uit producten voor zowel home als body

Deze zomer staat Rituals volledig in het teken van bewustwording en plezier in het dagelijkse leven. De nieuwe M'Gouna summer limited edition is ontstaan uit de overtuiging dat door je bewust te zijn van de wereld om je heen, je geluk kan herontdekken in de kleinste dingen en zo de schoonheid van het leven kan beleven.

Om die reden nodigt Rituals iedereen uit om zich volledig over te geven aan hun zintuigen met de nieuwe en exclusieve collectie vol aromatische ingrediënten. Alle ingrediënten komen uit de buurt van het Atlasgebergte, zoals de cactusvijg en arganolie. De limited edition heeft een prachtig rozendesign en brengt zo een eerbetoon aan één van de belangrijkste ingrediënten, gekenmerkt door de vrolijke en bloemige geurde roos genaamd Damascena. 

Vanaf vandaag bestaat de M’Gouna-collectie uit: een Foaming Shower Gel, een Body Crème met vitamine E-parels, een Whipped Rhassoul Body maskMousse to OilMoroccan Hair OilEau de Parfum, een keukenset, een huisparfumgeurstokjes en een tuinkaars. Deze producten zijn verkrijgbaar in de winkels van Rituals en via rituals.com

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.