RITUALS OPENT EERSTE MIND OASIS IN BELGIË 

30 mei - Effectieve en wetenschappelijk bewezen technieken om tot rust te komen en mentale stress te verminderen

Wellbeing merk Rituals Cosmetics opent een spa voor mentaal welzijn in België. Het gloednieuwe concept wordt gedoopt tot Mind Oasis en zet mentale ontspanning centraal. Dankzij de wetenschappelijk onderbouwde behandelingen op basis van ademhaling, meditatie en diepe rust, kunnen klanten volledig ontspannen. De aanwezige brain- en hydromassage zijn opgezet in samenwerking met Elusis, een bedrijf gespecialiseerd in brainwave entrainment. De Mind Oasis van Rituals opent haar deuren op donderdag 6 juli 2023 in de vernieuwde Rituals winkel op de Meir in Antwerpen.

In 2020 werd de eerste Mind Oasis ter wereld geopend in de flagshipstore ‘House of Rituals’ in Amsterdam. België, meer specifiek de Rituals winkel op de Meir in Antwerpen, krijgt de eer om de tweede Mind Oasis te openen. De uniek samengestelde en wetenschappelijk onderbouwde sessies, die nog nergens anders ter wereld te ervaren zijn, zijn ontworpen om bezoekers zowel fysiek als mentaal een volledig uitgerust gevoel te geven. Op het menu: brainwave entrainment, begeleidende ademhaling en diepe ontspanningsmeditatie

Brain- en Hydromassage

De nieuwe Rituals winkel op de Meir in Antwerpen bestaat uit twee delen: de premium retail oppervlakte (236 m²) en de Mind Oasis (149 m²). De twee onderdelen worden van elkaar gescheiden via een glazen wand zodat optimale rust gegarandeerd wordt. Binnen de Mind Oasis zijn verschillende behandelingen beschikbaar. De Brain Massage vindt plaats in één van de vier persoonlijke pods. In een coconvormige stoel krijg je dertig minuten lang een Brain Massage met begeleidende ademhaling, 4D-muziek en haptische trillingen om je in een diepe meditatieve staat te brengen. Via één van de vijf aanwezige hydromassage-bedden wordt gedurende twintig minuten gebruikgemaakt van een therapeutische techniek. Door te drijven op een warm waterbed, ervaar je de kalmerende kracht van warm water en wordt spierpijn en fysieke stress verlicht. 

Een diepe staat van meditatie

Door het gebruik van specifieke frequenties en vibraties gecombineerd met een prachtige 4D-muziekervaring, wordt de luisteraar in een diepe staat van meditatie gebracht. Dit fenomeen wordt brainwave entrainment genoemd, een methode om de hersenen op natuurlijke wijze tot rust te brengen met geluids- of lichtpulsen. Op deze manier worden de hersenen aangemoedigd zich af te stemmen op het ritme van een bepaalde beat. Een uitgebreid onderzoeksrapport toont aan dat brainwave entrainment een effectief therapeutisch hulpmiddel is. Het vermindert angst, bevordert diepe ontspanning en behandelt spierpijn. 

Vanaf donderdag 6 juli 2023 kan het grote publiek tot rust komen in de Mind Oasis op Meir 77 in Antwerpen.

Praktische info

  • Reserveer je Experience in de winkel of via de website
  • Aanbod aan Experiences: Hydro Massage Add-on (20 min.) € 15,00 ; Hydro Massage (20 min.) € 19,90 ; Brain Massage Recharge (30 min.) € 29,50 ; Brain Massage Deep Rest & Reset (55 min.) € 44,50. ​ 
  • De Mind Oasis Spa bevindt zich in de vernieuwde Rituals winkel op Meir 77, Antwerpen 
  • Van maandag tot en met zaterdag doorlopend van 10:00-18:00 uur.
Download hier de beelden

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Rituals

Over Rituals Cosmetics  
Rituals Cosmetics legt zich toe op duurzaam en persoonlijk welzijn in de luxe schoonheidsindustrie. Als een van de belangrijkste grondleggers van de integratie van bad-, lichaams- en thuisverzorging in één portfolio, omarmt Rituals de levensstijl van het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten. Elk product is geïnspireerd op een authentieke traditie waardoor je geluk kunt vinden in de kleinste dingen. Met een uitgebreid innovatieportfolio in lichaamsverzorging, huisgeuren, natuurlijke huidverzorging en homewear, nodigt Rituals de consument uit om zijn wereld te verrijken met welzijnsmomenten. Rituals werd in 2000 opgericht in Amsterdam en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde expert in meer dan 36 landen in bruisende steden als Londen, Parijs en Hong Kong. Toegewijd aan haar Clean, Conscious en Caring aanpak is Rituals een trotse Certified B Corporation. Als onderdeel van het streven van Rituals om haar sociale impact en milieu-impact voortdurend te verbeteren, richt het merk zich op 90% natuurlijke formules en verpakkingen die ofwel hervulbaar en recyclebaar zijn ofwel gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In een wereld van luxemerken wil Rituals de koploper zijn in de luxe standaard van het samenbrengen van schoonheid en welzijn in een duurzame toekomst. Voor meer informatie surf naar www.rituals.com.